7 november, 2022

Början på ett nytt kapitel

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

Jaha i morgon så bär det av till Stockholm för mig för några dagars arbete. Jag kommer säkert att vara ganska så mosig i huvudet när jag kommer hem på fredag

Det ska bli både spännande och roligt och lite skrämmande att uppleva dom kommande dagarna för det är en helt ny värld som öppnas för mig. Jag tror att jag har förberett mig bra för uppgiften men jag kommer säkert att sitta som ett stort frågetecken där på kontoret i Stockholm flera gånger.

Jag menar att jag självklart är väldigt bra insatt i hur assistansen fungerar i stort och hur den påverkar mig i livet

Nu ska jag helt plötsligt få en bild hur assistansen fungerar utanför min lilla box, skrämmselhicka på den 🙂🙂

Givetvis så har kroppen spelat mig ett spratt så här dagarna innan mitt stora äventyr, jag tror att jag har fått en låsning i min skuldra och bröstmuskeln för jag kan inte röra mig utan att det gör skitont. Jag har lyckats få en behandling nu i eftermiddag, så håll tummarna för mig.

Jag ska kolla om det kommer att finnas en lucka att uppdatera bloggen i huvudstaden annars hörs vi till helgen

Tjingeling