13 november, 2022

#21 och en liten lätt avåkning

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Så är jag hemma igen efter några hektiska dagar i Stockholm, där det var full fart från jag rullade in i Stockholm tills jag lämnade Stockholm. Det var möten hela dagarna så man hann inte se något annat än kontoret och hotellet och och tunnelbanan

Jag har varit i Stockholm så många gånger så att jag kan inte räkna dom alla ens men den här gången så provade jag något nytt, och det var att använda min permobil I tunnelbanan. Jag var skeptisk till det hela tiden men det gick ganska bra att använda permobilen där nere i underjorden. Det är dock inte någon ny favoritsysselsättning.

På kontoret så var det möten hela tiden och ett möte varade i hela 6 timmar och dessutom så var mötet på 2 språk, svenska och norska och dessutom så var det växelvis. Så efter någon timme så var min hjärna totalt slutkörd.

Igår så tänkte jag att jag skulle ta en promenad i skogen och vila hjärnan lite, det gick ju jättebra eller inte, det slutade med att rullstolen gled ner i en slänt fylld med lera. Jag tog mig ingenstans så det var bara att ta och ringa efter bärgningshjälp, tänkte jag och min assistent som var med på promenaden.

Efter ett tag så var det ett litet gäng som hjälptes åt att dra upp rullstolen på säker mark, så det slutade bra trots allt 🙂

Den här helgen har Toronto Maple Leafs hyllat Börje Salming och det går inte att beskriva med ord hur stor han är, både som hockeyspelare och person så jag lägger upp ett klipp från nattens match i Toronto

Ta fram näsdukarna, ett litet tips