30 oktober, 2022

Söndagsrader

Av Håkan Jartelius

God kväll!

I dag var det en sådan dag som jag inte hade lust med någonting, men till slut så tog jag mig i kragen och gick ut på min ”tomt” och samlade upp lite löv. Jag tog en rulle med silvertejp och tejpade fast en stor borste på min rullstol och sedan var det bara att köra varv på varv och föra ihop löven i två olika högar, en hög på varje sida av ”tomten”. Det var ett bra sätt att skingra mina tankar på som just nu är väldigt många. Jag tror att jag fick ihop åtta sopsäckar med löv som jag sedan skickade till dom sälla jaktmarkerna, jag önskar att jag kunde ha skickat med mina tankar dit med, men icke sa Nicke. Tankarna trivs tydligen väldigt bra i huvudet på mig för dom vägrar att lämna huvudet, även om jag lovar mig varje kväll precis innan jag somnar att i morgon ska jag inte ens börja tänka i dom banorna….. Jo tjena du, det går väldigt bra dom första fem minuterna av min vakna tid kommande dag, sedan är det klippt igen.

Jag hoppas på att min jobbvecka i Stockholm som kommer snart ska hjälpa mig att förtränga en del av tankarna i alla fall.

Det har varit en ganska så motig höst för mig på flera nivåer men på något sätt har den ändå hjälpt mig att värdesätta rätt saker i mitt liv, även om jag självklart önskar att vissa saker som har hänt aldrig skulle ha hänt så har nog den här hösten gjort att jag har blivit starkare mentalt. Å andra har jag på samma gång blivit mer ängslig över vissa saker och det irriterar mig…..

KHK studsade tillbaka direkt efter förlusten mot Troja i fredags genom att vinna mot Mörrum på bortaplan igår (lördag). Jag valde att inte åka ner till Jössarinken och kolla på derbyt. Jag blev kraftigt förvånad över mig själv för inte ens när matchen var igång så var jag inte ens lite sugen på att se på matchen. Det är skillnad mot förr i tiden när man själv byggde upp en liten hatstämning inom mig ett par dagar innan varje match…… Men på fredag är jag ”back on track” igen i arenan heltaggad på att klå dom lustiga vikingarna som tror att dom är något, det är nästan som jag är sugen på att dra på mig matchtröjan och ge mig ut på isen under matchen och hjälpa till att klå dom. h-vete va sugen jag blev nu och det kanske blir så också för jag kommer inte att ha min sparringpartner bredvid mig vid rinkside på fredag 🙂

PS dom förbannade Timrå gjorde så att jag inte vann 523 kr på Oddset igår DS

Tjingeling