23 oktober, 2022

Åh detta underbara liv

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag bloggen

Jag börjar bli lite trött på vissa saker i livet nu som tär på mig riktigt ordentligt. Det är visserligen saker som jag inte kan påverka på något sätt men jag märker hur det blåser riktigt kraftigt när jag lämnar min sfär.

Jag tror att det är bara för mig att att hitta något vindskydd och hålla mig där tills vinden har minskat lite i alla fall. Jag kan inte göra mer än så ändå.

Om drygt 2 veckor ska jag tillbringa 4 dagar i Stockholm eftersom min nya chef befinner sig där. Hon vill ha upp mig till huvudstaden och kontoret i ett par dagar för att presentera mig själv och hur mitt liv ser ut och hur det är att ha assistenter runt mig dygnet runt…. Det är en väldigt rolig möjlighet som jag får här men samtidigt väldigt svår!

Hmmm ska jag vara brutalt ärlig i min presentation eller ska jag välja den lite snällare vägen? Jag vet nog vilken väg jag kommer att välja men vilken väg tycker ni att jag ska välja? Jag kommer att börja jobba med presentationen i morgon

KHK ligger i skrivande stund under med 3-1 uppe i Vimmerby en bit in i andra perioden och enligt källor på plats så går inte den första perioden till historien som den bästa som laget har gjort, långt därifrån. Vi får hoppas på att den andra och tredje perioden blir bättre