16 oktober, 2022

Omprioritering och mitt tips

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

I och med att jag mådde som jag gjorde igår så fick jag tid att tänka på min framtid lite och efter en stund så kom jag på att jag måste prioritera om vissa saker i mitt liv. Dom här sakerna behöver jag ta upp med andra personer i veckan som kommer för att få hjälp med att ändra kurs i livet men ingen av sakerna är omöjliga att ändra på, det är bara det jag personligen inte sitter på accessen själv för att kunna ändra på dom här sakerna själv. När det är ändrat så kommer det att märkas både här och där i mitt liv…..

Jag har skrivit i bloggen flera gånger innan men det tåls att skriva igen att det är viktigt att man visar uppskattning för dom personerna som betyder mycket för en själv men det är också en svår balansgång att göra det. Man vill inte att det ska tolkas fel av dom personerna… Jag har några personer i min omgivning som betyder väldigt mycket för mig och jag vet inte om jag skulle klara mig utan dom. Det är bara att hoppas att dom är medvetna om att jag tycker att dom är värdefulla för mig.

Det ska bli både intressant och roligt att se Jacob Grönhagen i KHK i eftermiddag igen. Jag tror att han kommer in med den energin i laget som behövs, jag hoppas att det kommer att bli en långvarig lösning i hop med KIK.

Jag tippar 5-3 till KHK i eftermiddag