15 oktober, 2022

4e dosen vaccin och lite hockey

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

Igår så tog jag den 4e dosen av Covid vaccinet och jag fick lite ont i huvudet efter ett tag så jag tog en Treo och då försvann huvudvärken och jag tänkte va skönt att det inte blev värre än lite ont i armen och i huvudet.

Vaccinet hörde nog mina tankar för när jag vaknade så var det inga problem så länge jag låg kvar i sängen. När jag satte mig i rullstolen då jävlar så sa det bara kaboom, nu känns det som att jag har världens bakfylla, jag är så seg och trött i kroppen så ni anar inte. Från att må hur bra som helst till att må pyton gick på 5 sekunder och nu är det så synd om mig i dag, alltså man kan likna det här som en manlig förkylning, och då vet ju alla hur illa det är.

KHK slog Halmstad i onsdags med 5-2 fast med nöd och näppe tycker jag, dock så var den första perioden den bästa perioden jag har sett KHK göra på väldigt länge, man vann den perioden med 3-0 och det var i underkant måste jag tillägga. Resterande perioder så gick det inte att känna igen laget, det var som dom bara tänkte försvara ledningen matchen ut och det håller när det är två 3e delar kvar av matchen tycker inte jag. Det höll på att straffa sig också men eftersom att Fröberg hade bestämt sig att vara briljant i målet så gick det vägen den här gången. I morgon väntar ett tufft Kalmar i NKT Arena och måste nog KHK spela på ett annat sätt än mot Halmstad annars så kommer Kalmar att leka med hemmalaget tror jag.

Nu ska jag fortsätta med att tycka synd om mig själv och mitt eländiga liv 🙂