13 september, 2022

Måste ha gjort ett bra intryck

Av Håkan Jartelius

God kväll bloggen!

I dag så kom mina nya chefer ner till staun från Stockholm för första gången efter att dom tog över det assistansbolaget som jag både jobbar i och har mina assistenter i kan man på ett enkelt sätt förklara. Jag måste billigt erkänna att det var lite pirrigt innan jag mötte dom, skulle dom gilla det sättet som jag jobbar efter, eller skulle jag rent av få behålla mitt jobb? Jag hade ju ingen om hur dom ville ha det, jag tänkte att jag måste ju träffa cheferna i en miljö som jag känner mig trygg i så jag tog kontakt med KHK och frågade om jag kunde få låna ett av deras mötesrum i arenan och det fick jag göra, och det tackar jag min klubb i hjärtat för.

När väl mötet började så insåg jag ganska fort att jag inte behövde vara nervös ett tag. Jag märkte direkt att vi låg på samma våglängd och att det var väldigt högt i taket så jag började att slappna av och förklarade hur jag jobbade och hur jag såg på vissa saker. Dom blev så imponerade så att dom sa att du måste komma upp till vårat huvudkontor och jobba med oss några gånger. Dessutom så ville dom absolut att jag skulle ingå i deras arbetsteam…… Jag fick nästan nypa mig själv i armen fråga mig själv om jag hörde rätt…. En av cheferna ska ringa mig när dom kommer tillbaka till Stockholm och komma överens om hur vi ska jobba i fortsättningen och vi skulle dessutom ta en diskussion om min lön som jag sa att jag ville ha upp.

Vi hade dessutom en mycket givande lunch på Skeppsgossen på Stumholmen och den lunchen hade en speciell röd tråd som samtalsämne genom hela lunchen men den tråden väljer jag att utelämna här i bloggen av säkerhets skull men cheferna sa att dom inte hade haft så roligt på flera månader när vi skiljdes åt så någonting måste jag ha gjort rätt 🙂

Denna dagen var nog precis vad jag behövde nu för det är första dagen efter begravningen som jag känner att jag har energi nu på kvällskvisten, dock är jag trött i huvudet nu efter alla intryck men jag tror att jag hittade den högre växeln i livet igen i dag……..

Nu ska jag bara försöka hitta ett bra tillfälle att prata allvar med en person, fast på ett väldigt bra sätt. Den tunga perioden i livet som jag har varit i nu ett tag har i alla fall fått mig att inse att jag måste förmedla på ett bättre sätt innan det är försent.

I dag så gick KHK ut med att dom har valt lagkapten för säsongen och det blev #22 Alexander Bergström, ett självklart val enligt mig.

Ha en fortsatt fin kväll