18 september, 2022

Dags för ett avslöjande i bloggen

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

I dag är det dags att jobba lite vid sommarstugan igen nu när hösten verkar ha vunnit över sommaren. Det ska bli skönt att få komma ut i skogen och andas lite klar luft och kanske få lite ordning på sina tankar…..Nu ska jag avslöja en sak för er läsare av bloggen, föreställ en liten trumvirvel 🙂 Jag kommer att missa Karlskrona HK:s hemmapremiär mot KRIF Hockey fredag den 7 oktober för jag känner att jag måste göra en viktigare sak för mig personligen den dagen. Jag måste ta mig upp till Gävle under fredagen för att jag ska kunna närvara när Brynäs ska hylla Ove Molin och hissa hans tröja lördagen den 8 oktober…… Varför måste jag göra det tänker ni? Jo för att Ove Molin är viktig person både som privatperson och inom hockeyns värld. Ove är en av tre personer som huvudsakligen såg till att jag kom in och kände mig som en i truppen i KHK:s A-trupp, utan Ove och några personer till så hade jag inte kunnat vara med laget och alla härliga personer däromkring på samma nivå som jag är i dag.

Så ni kanske förstår att det inte var något svårt val för mig att välja Ove Molins hyllning framför våran hemmapremiär när jag insåg att jag inte kunde vara på två ställen samtidigt. Dock så måste jag erkänna att det svider otroligt mycket för mig att missa ett derby mot KRIF Hockey på hemmaplan men å andra sidan så skulle det nog svida ännu mer för mig att inte närvara vid Ove Molins hyllning