20 augusti, 2022

Upp i sadeln igen och derby i dag

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Jaha så fick bloggen ta ett ofrivilligt avbrott igen för att det blev lite för mycket psykiskt för mig förra och denna veckan och det toppades av ett dödsfall bland mina närmaste tidigare i veckan.

Det gjorde att jag tryckte på pausknappen i tre dagar och åkte ut i skärgården för att kunna samla mig och hitta tillbaka till min bana i livet igen. Jag var visserligen uppe i Tingsryd i onsdags och tittade på den första matchen för säsongen men det var enbart för att min assistent som jobbade då prompt tycke att jag skulle åka på den. Så här i efterhand hade hon kanske rätt för jag fick något annat att tänka på för en stund i alla fall, även om resan upp var jobbig. Dock måste jag säga att jag hade tur att det var en assistent som verkligen känner mig utan och innantill som visste hur långt hon kunde ”pressa” mig och samtidigt vara ett stort stöd.

I eftermiddag är det dags för en ny träningsmatch och hemmapremiär för säsongen då KRIF Hockey kommer på besök och i dag är det dags för mig att ta mig i kragen och försöka ta mig upp i sadeln igen och återgå till det normala för som jag skrev på sociala medier uppe i Tingsryd att ”The show must go on” och i dag är det dags att ansluta till truppen igen för livet måste gå vidare…… Har jag fattat det rätt så kommer Eric och Hasse ställa över en forward i varje träningsmatch och att det är Oskars tur att visa upp sig i målet i eftermiddag

Frågan är bara om det blir så normalt i nästa vecka för min nya bil är i antågande och dom sista finjusteringarna på anpassningen kommer att göras av Bilanpassarna i Växjö så jag misstänker att det kommer att bli några vändor till Växjö i nästa vecka innan jag kan hämta hem den……

På återseende