7 augusti, 2022

Min 5 års plan ser ut som….

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

…..följande men den återkommer jag till lite längre ner i detta inlägg. Jag ska först ge er lite bakgrund till varför jag har gjort en 5 års plan i detta nu.

Jag älskar att vara i farten och se mig omkring samtidigt som jag gillar att bara koppla av och njuta av stunden. Jag har gjort mängder av resor i livet och många säger att jag har ett väldigt bra liv, och visst sjutton har jag det med men det har jag inte fått gratis och nu menar jag inte ekonomiskt sett heller. Jag har fått bita ihop när det gör ont och jag har fått sätta mig i väldigt många obekväma situationer ibland för att uppnå mina mål i i livet, för om jag skulle ge upp så fort det gör ont så kan jag säga er att jag inte hade kommit många meter från sängen. Då hade jag nog blivit en sådan ”grönsak” som många så kallade experter på sena 70-talet och tidiga 80-talet trodde att jag skulle bli. Förlåt uttrycket men ni förstår vad jag menar. Nu lyckades jag visa alla dom att jag kunde få ett nästan vanligt liv och det är tack vare ett otroligt stöd från mina föräldrar och syskon och övrig släkt. Jag överraskade lärarna i skolan gång på gång att jag klarade skolgången på det sättet som jag gjorde osv osv…… Nu känner jag att jag börjar att glida ifrån ämnet.

Skärpning nu Håkan….. 🙂 Ju äldre jag blir så märker jag hur min kropp tar mer och mer stryk och därför jag har gjort upp en 5 års plan nu i helgen. Jag vill hinna med 2 långresor till innan kroppen säger stopp och belägg för jag vill kunna njuta av resorna med. Det är därför jag har satt 5 år som en gräns, det är som sagt bara en plan som jag har gjort upp. En plan som kanske behöver revideras många gånger längs denna 5 års plan av mängder olika orsaker men jag måste sätta upp min plan så att jag har något sträva efter. Hade jag inte gjort det så hade jag blivit både deprimerad och knassig.

Jag får återkomma med resorna i ett senare inlägg för nu räcker inte min tid till längre…..

Ha en trevlig söndag
Kram på er