19 juni, 2022

Regnet ställer till det

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

I dag fick jag säga nej till min dator när den ville gå ut, eftersom att det regnar ute. Varken jag eller datorn gillade inte att det regnar i dag för eftersom jag inte har lust att bli genomblött efter 2 minuters vistelse utomhus. Jag får hålla mig inne i dag och jag orkar inte att bege mig i väg någonstans heller, nackdelen med att vara i lägenheten hela dagen är att då fastnar jag så lätt i mina tankar. Det är precis vad som har hänt nu så jag tänkte skriva av mig lite så att jag blir av med tankarna. Jag tog fram datorn och öppnade bloggen och började att skriva orden som hjärnan tänkte just då och det flöt på väldigt bra, jag tänkte fan nu är jag inne i ett flow och kände mig stolt ända tills jag började att läsa vad jag hade läst. Då kom nästa svordom från min mun, Helvete Håkan detta kan du inte publicera i bloggen….

Visserligen hade jag skrivit precis vad jag tänker och det är ju skönt att få ur sig det men det är alldeles för personliga tankar och det handlade om andra personer också. Dock så hade jag naturligtvis bytt ut dom riktiga namnen mot påhittade namn men är man duktig på ekvationer så kunde man nästan ana vilka personer jag skrev om. Jag stred med andra ord emot min egen policy här på bloggen och den lyder så här att alltid skydda personerna i fråga på bloggen om inte personen vet om det i förväg. Så det var bara att trycka på Delete knappen och ta tillbaka alla tankar i mitt huvud igen….. Det var bra tänkt Håkan men gör om och gör rätt. Jag kan dock ge er en liten hint om vad inlägget handlade om innan ledningarna till fingrarna från hjärnan började att fungera felfritt igen…. Se nedanför texten 🙂

Nej nu måste jag kolla över buggrapporten på mina ledningar från hjärnan till fingrarna så att jag kan fixa felet så det inte sker igen……

Tjingeling