17 juni, 2022

Fredagsfeelings

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

Här sitter jag under min lilla korkek med datorn framför mig och funderar på livet. Ja jag tog med mig datorn ut i dag, den behöver väl rastas lite den med ibland? Jag blev faktiskt lite inspirerad att skriva detta blogginlägg av Mogge Dahlgrens facebooksstatus igår.

Jag har inte haft en lätt vecka den här veckan, i måndags så frågade jag mig själv, ska det verkligen vara så här? Jag tänkte ta mig tillbaka till Öland igen för det var verkligen en dag utan bekymmer och man kunde släppa allt för några timmar i alla fall. Efter ett tag med svordomar så tog jag mig i kragen och sa att nu måste jag ta tag i det här och efter någon timme så hade jag fått stopp på den förbannade snöbollen som började att få för sig att den skulle skena iväg men jag lyckades att grusa dens framfart till slut. Just då så kom jag på att tänka på Forrest Gump, jag började att tänka på att Forrests liv var inte heller lätt att leva men han lyckades att få ett hyfsat drägligt liv till slut och han hade ”Jenny” som stöttade honom mycket under hela livet kan man säga. Dom hördes verkligen inte varje dag men någonstans i bakgrunden fanns alltid ”Jenny” där för Forrest. Jag tänkte kan Forrest så kan även jag. Det är fan märkligt att jag hämtade energi från en film, det är ju sinnessjukt egentligen när jag tänker efter…..

Men så fort jag kom på att jag har en Jenny i mitt liv med så fick jag tillbaka energin så snabbt utan jag ens behövde prata med henne….

Så när jag läste Mogges status igår så tänkte jag göra en copycat på det först men så fantasilös kan jag inte vara tänkte jag i nästa andetag så jag gör ett blogginlägg i dag istället och är tacksam för dom ljusa stunderna i livet

Nästa vecka är det midsommar och efter det så är det bara en dryg månad kvar till isen lägger sig i arenan igen och truppen håller på ta form rejält så det är väl dags för mig att sätta mig ner med dom ledande personerna i truppen snart och ta reda på vilken roll jag ska ha i truppen kommande säsong…

Tjingeling