12 juni, 2022

Stanley Cup och en dag i mitt tycke

Av Håkan Jartelius

God morgon

Det är rätt så fantastiskt om jag tänker efter att ha fått träffa en kommande Stanley Cup vinnare redan innan finalen har börjat, Jag håller lite extra på Tampa i finalen eftersom att jag har lite mer band till Tampa efter att ha varit där flera gånger . Bortsett från det så är både Hedman och Landeskog mycket värdiga vinnare för båda två har båda två fötterna på jorden .

En av dessa personerna kommer att bli Stanley Cup vinnare

Igår så var det dags för min komma ifrån verkligheten tripp och jag hamnade i princip längst upp på Öland. Det var faktiskt inte min förtjänst utan det var min för dagen helt otroliga följeslagare Anna * som hade styrt upp dagens hålltider igår. Jag har känt Anna * nu i typ väldigt många år och jag är väldigt glad att det var just hon som drog i väg mig igår för det är nog hon förutom min familj som känner mig bäst. Så när jag är med Anna * så behöver jag inte tänka på vad jag säger, jag kan säga vad jag vill och inte tänka på någon censur inför Anna * Jag är så tacksam för att jag har henne som en underbar vän.

Hoppas att ni får en underbar dag i dag

PS Återigen så är namnet Anna påhittat för att ”skydda” henne från den stora folkmassan 😃😃😃 och nej det är inte samma person som var med mig på min operationsdag