22 juni, 2022

Padel innan uppehållet

Av Håkan JarteliusGod kväll!

Tidigare i veckan så blev det uppenbart för mig att jag måste öva på mitt pokerface ganska så rejält när jag och en bekant som jag oftast bara träffar lite då och då under hockeysäsongen säger till mig ” nej du har ju ”xxxxxxx”. Min första tanke var fan helvete detta är ju inte bra, är det så uppenbart? Helvete med tänkte jag. Samtidigt som jag blev precis mållös jag fick inte fram en enda bokstav samtidigt som jag försökte att komma på något som jag kunde slingra mig ur den här situationen….. Det slutade med att jag bytte samtalsämne blixtsnabbt och vi började att prata om det nya ämnet…. Jag bara ”Puh” jag klarade mig den här gången men det får bli en intern utredning på detta, visst det är helt naturligt att jag har känslor för någon men det är absolut inte ok att man kan läsa mig som en jävla öppen bok. Jag har ett tilltrasslat liv som det redan är, jag har inte råd att förklara mig varför jag har dom känslorna för en viss tjej. Nej det är bättre och ha livet som det är nu och behålla känslorna för mig själv……

Dom spelarna som tränar tillsammans ihop med Miro avslutar sommarens första del med en padel turnering i morgon innan dom går på ”semesteruppehåll” i fyra veckor, dock så måste dom träna på egen hand. Jag ska försöka att ta mig till hallen i morgon och ta några bilder på spelarna. Jag kan avslöja för er att turneringen tas på fullaste allvar och redan i morse när lagen lottades i omklädningsrummet i NKT Arena så var psykningarna redan i full gång……

It was all from me this time……..

Tjingeling