5 juni, 2022

Bloggen kan stolt presentera…..

Av Håkan JarteliusGod söndag på er!

Bloggen kan stolt presentera en ny samarbetspartner i dag som jag nämnde lite i gårdagens inlägg……. Det är Brofästet Senoren som har valt att samarbeta med Livet från en rullstol. Bloggen tycker att det är roligt att ett lokalt företag väljer att bidra till att kunna utveckla bloggen ännu mer.

Ni som inte känner till Brofästet Senoren så är det ett sommarcafé/restaurang/butik ute i Karlskronas skärgård. Där kan ni ta en fika eller en lunch eller bara en svalkande dricka och njuta av utsikten och havsbrisen. Brofästet Senoren förfogar dessutom över några stugor och ställplatser som man kan hyra. Är ni bara ute och glider med båten? Inga problem, det finns även bryggplatser att förtöja båten vid! Så det är värt ett besök…… Psst dom har rättigheter också! Vill ni veta mer? Bara klicka på loggan i listen till vänster om detta inlägg. Läser ni bloggen i mobilen så finns loggan ovanför det här inlägget.

I veckan som kommer så kommer jag att försöka lägga upp någon hockey relaterad intervju på bloggen men jag lovar inget

Tjingeling