4 juni, 2022

Bloggen är snart back on track igen

Av Håkan JarteliusGod dag!
Det har varit lite tyst på bloggen ett tag på webben i alla fall och det beror på flytt och operation men det har jobbats på bra i det tysta med bloggen för att kunna bloggen på ett intressant sätt även i framtiden.

Jag har märkt att det inte är så intressant att läsa om mitt liv som bloggen är riktad för, så jag måste blanda in andra ämnen för att göra bloggen mera läsvärd. Jag har några intressanta idéer som jag behöver ta med berörda personer innan jag kan sjösätta dom projekten….

Bloggen kan inom kort presentera en ny samarbetspartner, det är ett lokalt och populärt företag som vill synas på min blogg också. Det är skoj att företagen vill synas på min blogg, det är ett bevis på att jag gör ett bra jobb, så en klapp på axeln för mig…. Det är bara några tekniska detaljer kvar att lösa innan jag kan gå ut med den nyheten.

Nästa lördag ska jag åka på en hemlig resa för att kunna andas ut rejält och återhämta mig kraftigt efter ett par tuffa veckor rent psykisk för mig. Så efter nästa helg väntas bloggen vara i full bruk igen……

Så tjingeling så länge….
PS. i dagsläget så börjar det nya försöket att ta oss tillbaka till finrummet den 30/9 DS.