23 maj, 2022

Det handlar om det positiva

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

När man är lite nere som jag är just nu och det beror på många små anledningar så är det viktigt för mig i alla fall att jag plockar ner mitt liv i molekyler och försöker lyfta fram det positiva i mitt liv och jämför dom sakerna med dom sakerna som är negativa…

Ett exempel, en negativ sak i mitt liv är att jag inte har hittat kärleken än

Men kollar jag på det positiva istället så finns det personer som jag har fattat tycke lite extra för i livet och jag har inte något emot att ha det så heller för det drabbar ingen. Sedan ska jag låta det vara osagt vad det är för några känslor jag har för det vet jag inte själv.

Nu förstår ni principen som jag jobbar efter i livet, jag försöker att hitta det postat i allt. Det kan dröja lite innan jag hittar det positiva i vissa saker men till slut så….