10 maj, 2022

Målvakt klar och lite annat

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

Här kommer ett litet blogginlägg nu när jag hittade min dator i flyttstöket……. Jag för ständigt en kamp mot min fot nuförtiden och nu har mitt ena knäveck och lår tydligen tagit fotens parti också men jag är en fighter ut i fingerspetsarna så jag ska nog kunna ge dom en rejäl kamp. Just när min energi gick enbart på sparlåga och jag i princip var på väg att förlora all min tro så fick jag en kraftig energi boost i form av ett meddelande från en vän i går…. Innehållet i meddelandet stannar mellan avsändaren och mig men jag blev alldeles rörd och väldigt glad av att läsa just dom orden. Jag bara kände hur energin kom tillbaka i kroppen igen, en mycket härlig känsla.

August Hedlund är klar för KHK, en intressesant målvakt som man hämtar från Väsby. Lagbygget börjar att ta form och det ser lovande ut tycker jag.

På torsdag ska jag få byta gips och jag har låtit min systerson välja färg på det nya gipset 🙂 Det ska i alla fall bli skönt att bli av det här gipset som väger bly…….

På återseende