30 april, 2022

Post Operation

Av Håkan Jartelius

God morgon på er alla

Igår så var det dags att ta sig till Karlshamn för att operera mig och när jag vaknade hemma i min säng så mådde jag så illa av nervositet men det var bara att slänga sig i duschen, jag tror inte att jag har duschat så tidigt som klockan 5 på morgonen tidigare så jag visste knappt vad jag gjorde.

Sedan var det bara att sätta sig i bilen och åka, väl framme så gick det isch i express fart och min läkare mötte mig i dörren till kirurgen och tog in mig på ett rum direkt och förklarade hur operationen skulle gå till med mera, sedan var det dags att byta om… Några minuter senare kom narkosläkaren med operationsbordet så det var bara att lägga sig på det och bli inrullad på salen. Hon förklarade för mig hela tiden vad som hände och förstod jag inte så förklarade Anna* för mig på ett bättre sätt så att jag begrepp 😃 Anna* är en vän till mig som har erfarenhet av sjukhus som personal som jag hade bett att hon skulle följa med mig hela vägen som jag var vaken för att hålla mig lugn. Det var faktiskt riktigt kusligt att bli sövd den här gången fast på ett bra sätt.

Jag låg och pratade med Anna* när jag blev sövd och nästa sekund som jag kände det I alla fall så låg jag och pratade med Anna* fast på uppvaktet, med andra ord så märkte jag aldrig när jag somnade. Det tog några sekunder innan jag kopplade vad som hade hänt

Jag har aldrig mått bättre efter en operation som jag gör nu. Noll procent illamående och knappt någon smärta alls, peppar peppar ta i trä…

Det mest obehagliga igår var när dom skulle tömma min urinblåsa innan jag fick åka hem. Jag har aldrig varit med om det innan i vaket tillstånd och jag besparar er alla detaljer. Det kan jag berätta var att Anna* frågade mig om hon skulle vara kvar eller vänta utanför, jag svarade du STANNAR här så jag kan hålla dig i handen.

Jag är så himla imponerad av att jag bara har tagit en smärtstillande tablett men det var mest för att testa hur den påverkade mig.

Till slut vill jag bara gratulera Östersund till den allsvenska platsen efter ett sekund dramatiskt avslut på matchen i Lilja arena igår

PS. * Anna är ett figurerat namn för hon gillar inte att få uppmärksamhet men jag vill ändå passa på att tacka henne för ett helt underbart stöd igår… Its a true friend Tack Anna ❤️😃