25 april, 2022

Operationstankar

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Nu är det inte många dagar kvar tills min 7:e operation av foten, jag kan nog snart ta upp kampen med Peter Forsberg om vem som har gjort flest operationer i samma fot om det ska fortsätta så här.

Det känns mycket tyngre den här gången, jag är inte alls pepp på att lägga mig på operationsbordet på fredags morgon nere i Karlshamn, vilket skämt till fredagsmys va? Grattis nu kommer du att ha jätteont i typ i 2 veckor och du kommer att få umgås med ett gips i 6 veckor, och jag tål inte morfin. Nä gud va roligt, det ser jag fram emot mycket, tack så mycket….. Å andra sidan har jag svinont nu, så jag måste ju göra operationen men jag känner absolut inte för det. Jag är inte inne i en period med flyt nu och känner mig inte helt bekväm med operationen, om jag ska vara ärlig så är jag nervös inför denna. Så det gäller nog att jag stänger av hjärnan så jag inte ligger och tänker på alla andra problem som är just nu, så ska det nog lösas sig riktigt galant…..

Jag har vidtagit åtgärder för att jag ska kunna hålla mig så lugn som möjligt på dagen D, jag har lyckats att få med mig en väldigt bra vän som bara ska fokusera på att hålla mig lugn hela dagen och den lösningen känner jag mig väldigt trygg i….