16 april, 2022

Glad Påsk

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

Alltså min fot börjar att tära på mig rejält, i torsdags så högg det till rejält och efter det har jag bara vilat den. Nästa prövning kommer om någon timme då släktens lilla påskfirande börjar med lite äggjakt för mina syskonbarn. Det ska bli skönt med operation om 13 dagar i någon timme tills jag inser att nästa prövning har börjat (6 veckor med gips och kanske 2-3 veckor med rejäl smärta) Jag misstänker dessutom att min kropp inte tål morfin för jag brukar spy strax efteråt att jag har tagit det.

Alltså det är lite roligt att läsa på sociala medier om KHK:s silly season samtidigt som är lite tröttsamt….. Om man ska tro på det man läser så är flera spelare utifrån klara med mera. Skulle man ge sig in i leken och försöka tona ner det lite för att ingenting är klart för än klubben går ut med det så får man tillbaka att det är redan klart. Jag vet att skriverier innan allting är klart har gjort så klubben gått miste om spelare som i princip har varit klara bara för informationen har läckt ut innan dom rätta kanalerna har gått ut med informationen.

Det kan hända att jag får reda på information som inte ska bli officiell på ett tag av olika anledningar för att jag har lyckats att få mig ett stort nätverk inom hockeyn men jag håller låg profil med respekt för klubbarna och spelaren eller ledaren och deras familjer.

Nu har KHK:s medlemmar haft en omröstning om vilket klubbmärke ska ha i fortsättningen och mycket glädjande för mig så kommer KHK att behålla det nuvarande märket. Jag blev otroligt glad igår när jag fick reda på det. Det nya klubbmärket knyter ihop historian i Karlskrona på ett snyggt sätt och det blir dessutom betydligt att ta fram produkter med klubbmärket på. Från första sekund jag såg det nya klubbmärket så har jag ”älskat” klubbmärket.

Nu hoppas jag att alla får fira påsk i lugn och ro och på det sättet ni vill fira påsk på, och ni som måste jobba i påsk vill jag bara säga att ni gör en kanoninsats för samhället!