12 april, 2022

Sundlöv börjar att kalla hem sina KHK spelare

Av Håkan Jartelius

God förmiddag

Igår eftermiddag så blev det klart med KHK.s första nyförvärv inför säsongen 22/23 och det är en spelare med SHL meriter och som har spelat under Sundlövs vingar förr och han var en och är fortfarande en publikfavorit i våran hemmaborg vill jag påstå.

Det är Filip Cruseman som återvänder till klubben efter 4 säsongers utflykt i Björklöven och Vita Hästen. Det är ett ”nyförvärv” som KHK verkligen behöver, en spelare som brinner för klubben och som vet vad hockeyn i staun betyder för personerna uppe på läktaren. Jag tror mera på ett lag verkligen kämpar för varandra än ett lag med massa stjärnstatus omkring sig. Kollar jag i min spå kula så tror jag att Sundlöv lyckas med att kalla hem någon eller några av sina gamla KHK spelare till. Skulle ni fråga mig så hoppas jag mycket på ett speciellt namn och nu tänker ni alla att jag menar #22 Bergström men det gör jag inte. Visst absolut hoppas jag att han med återvänder ”hem” också…. men jag har mina förhoppningar på en annan spelare som också brinner för klubben och jag ser honom som en grovjobbare.

I dag ska jag försöka koppla bort allt vad operation och flytt heter, dom två sakerna börjar tära på mig rejält så i dag behöver jag stänga av min hjärna så gott som det går…..även om det blir svårt