4 april, 2022

Silly och operationstankar

Av Håkan Jartelius

God morgon!

Ja då var Djurgårdens IF tillbaka i Hockeyallsvenskan och Troja/Ljungby är tillbaka i Hockeyettan. KHK kommer med all sannolikhet att få möta Troja nästa säsong, och det är bra för laget. Ljungby är en resa på cirka 15 mil från staun, vilket innebär att laget borde få stöd i Ljungby Arena av Black Bugs.

Jag undrar vem det blir som KHK presenterar som sitt första nyförvärv inför nästa säsong och vilka spelare kan klubben få eller vill behålla från den gånga säsongen. Jag hoppas att klubben kan presentera ett välklingande namn ganska omgående för det skulle skicka signaler till alla runt klubben vilket håll man siktar på nästa säsong. Enligt klubben själva så har man en riktig god ekonomi nu, så det kanske är dags att visa lite muskler nu.

Det märks att min operation börjar närma sig för i helgen var det sista gången som det ser ut i dag som jag träffade en av mina absolut bättre vänner innan det är dags för mig att lägga mig under skalpellen för att vännen ska åka utomlands. Det svider så otroligt personligt 🙂 för grundplanen i mitt liv var att jag skulle ha tagit en kryssning från Miami dagen efter min operationen men den ställde jag in av andra skäl innan jag fick tid för min operation. Det kommer dock att svida rejält i själen när jag kollar ner på gipset efter operationen och tänka är detta tacken för att man hellre försöker få ordning på sitt liv än att man sitter på någon strand i Karibien? 🙂

Å andra sidan så har jag lyckats att skapa dom allra bästa förutsättningarna för mig personligen på operationsdagen. Jag vet inte varför men jag är ganska orolig inför den här operationen, men det är nog bara för att det är så många saker i mitt liv som känns olustiga just nu. Det är därför jag är lite extra stolt över mig själv att jag har lyckats att få med mig personer till sjukhuset på operationsdagen som jag känner mig så trygg som man kan göra inför en operation….