25 mars, 2022

I kväll är det bara vinst som räknas

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag!

I kväll gäller det för alla oss KHKare, spelare, ledare och även fans att radera bort tisdagens match och hitta en väg att vinna och ge laget all energi som dom kan få….. Jag har tagit mig en liten pratstund med ordföranden i KHK Tobias Larsson om kvällens uppgift men i egenskap av en gammal spelare och inte som ordföranden

Kan du berätta som en gammal spelare, hur får man en bra känsla inför en sådan här viktig match?

Jag spelade hockey på en tid då man inte kommit på att man kunde övertänka så jag har nog inga bra råd att ge här ;-). Men generellt sätt handlar det om att varje spelare hittar sin ”zon” där de har en skön känsla och utrustnignen känns rätt på värmning mm, glädje och positiva tankar där man måste GILLA att spela matcher av betydelse.

Är det skönt att spela på
hemmaplan när det gäller så mycket?

Jag har alltid älskat publik och det är kul spela för mycket publik vare sig det är hemma eller borta, men självklart blir det en boost med hemmapublik om man får bra puckkontroll de inledande bytena och aktionerna på isen, och då rullar det på!

Kliar det I dina ben att sätta dig i båset och hjälpa grabbarna i kväll?

Ja, jag har kört PP och BP på hög nivå nån vecka med KHK Vets. Hängde några fina baljor igår kväll och imorse. Har väntat på att samtalet ska komma från Sundlöv senaste dagarna, men jag tror han kan ha tappat mitt nummer, ser ingen annan förklaring till varför jag inte sitter på bänken och knaprar på knoppen ikväll. 50 år är ingen ålder som Jagr sa…

Vem gör KHKs mål i kväll?

De spelare som vill vinna!

Vad blir det för slutresultat i kväll?

Tippar aldrig matcher men önskar av hela mitt hjärta en vinst för killarna och våra fans!