20 mars, 2022

Vimmerby alltså….

Av Håkan Jartelius

God kväll på er!

Under dagen i dag så var det alltså val i kvartsfinalen i Hockeyettan men jag vill hellre kalla det för Playoff 1 inför kvalserien. När det var dags för KHK att välja motståndare i sin första utslagsrunda så valde dom Vimmerby och det överraskade mig mycket, jag trodde att dom skulle välja Strömsbro. Visst KHK har 3-1 i matcher och en skrivbordsseger (bojkotten) mot Vimmerby den här säsongen. Jag har ändå en kuslig känsla i kroppen nu när vi ska möta dom i en bäst av 3 serie som är på liv och död inom hockeyvärlden för matcherna i min mening har varit jämna och Vimmerby vet hur det känns att spela här i NKT Arena. Jag hade hellre åkt dom 70 milen upp till Gävle och mött Strömsbro, visst KHK har mindre koll på hur dom spelar men eftersom KHK har hemmafördel i denna rundan så ser jag det som mindre föga att KHK skulle förlora sina hemmamatcher inför sina fanatiska fans mot ett lag som inte har spelat mot KHK här nere på väldigt länge. Å andra sidan så har lagledningen i KHK bättre koll på sina valmöjligheter än vad jag har så dom visste vad dom gjorde när dom valde Vimmerby. Så nu är det bara att ställa in GPS:en i Black Pearl på ishallen i Vimmerby på tisdag för att ge spelarna all min energi…..

Personligen så hade jag nog behövt att KHK valde Visby/Roma för jag känner att jag behöver komma bort ett tag för det är absolut ingenting som går min väg just nu och då hade varit ultimat att kombinera en liten tripp med plikt men inte ens det gick min väg. Jag är sååå trött på att höra samma saker och jag behöver hitta en bra lösning för mig själv på min operationsdag så att jag håller mig lugn och nu tror jag att jag har hittat en bra lösning för den dagen, nu inväntar jag bara svar om jag kan genomföra den lösningen så snälla du där uppe nu har du väl satt mig på prov tillräckligt för ett tag i alla fall låt mig få vara glad en stund nu……

För ett tag sedan så fick jag höra en definition på bästa vän som jag bara kan skratta åt nu i efterhand…… Jag trodde att bästa vänner hade någon slags kontakt inom en rimlig tid men tydligen ser personer på definitionen bästa vänner på väldigt olika sätt. Personligen är jag dock väldigt glad över att jag ser och visar på den definitionen på ett helt annat sätt, för utan min bästa vän så hade jag inte varit där jag är i dag…..