17 mars, 2022

Ju mer jag öser…

Av Håkan Jartelius

….desto mer vatten kommer det in i min skuta

Hej hej

Jag har inte gjort något inlägg här på länge och det är kanske lika bra det för då kanske jag hade blivit mer hatad än vad Putin är just nu . Dom senaste veckorna har verkligen inte gått åt till min fördel precis och jag har idiotförklarat personer till både höger och vänster i mitt huvud.

Jag skrev i mitt förra inlägg att ge mig två veckor så jag har fått min skuta på rätt köl igen, jo tjena du… Det har tyvärr snarare gått åt fel håll, det har bara blivit värre tycker jag MEN jag kämpar på i motvinden 🙂 och mitt i allt ihop så har jag fått reda på operationstiden. Jag ser fram emot den med väldigt mycket blandade känslor för nu har jag sååå ont men den ligger så fel i min kalender så det finns inte. Dock är absolut inte på tal att försöka få ändra på operationen, det är bara att bita ihop och köra.

Jag har även pausat eller avslutat mitt samarbete med KHK där jag skriver en krönika på deras hemsida en gång i månaden dels för att jag inte mår bra och dels för några andra saker som jag hoppas ska lösas sig efter säsongen. Jag är självklart kvar runt laget för jag vet att spelarna uppskattar mig men nu har jag varit på färre träningar för jag har helt enkelt inte haft någon energi ibland

Just nu är jag glad för att jag har vissa personer runt mig för annars hade det nog varit 10 resor värre men det är som dom säger, det som inte dödar en det härdar en och det är det mottot jag lever efter i dessa dagar…..