27 februari, 2022

Festen som kom av sig….

Av Håkan Jartelius

God kväll!

KHK firade 20 år i fredags kväll men kvällen blev inte som jag ville…… Dels för att Mariestad vann med klara 5-1 och dels för att jag hastigt och lustigt fick ta fram min egen jubileumströja till kvällens ära. Jag fick reda på förmiddagen i onsdags att jag inte skulle få en sådan tröja (hoodie) så bara av ren trots så bad jag Tryckcentrum här i Karlskrona om hjälp att trycka en specialtröja bara för mig och här måste jag tacka Tryckcentrum för ett otroligt bra samarbete trots det korta varslet. Det blev en otroligt snygg tröja dessutom måste jag sägaDet är inte mycket som går min väg just för tillfället men som det ser ut just nu så kan det börja ljusna för mig redan i slutet av nästa vecka och inte bara för att jag fyller år nästa söndag. Jag räknar dock med att det tar drygt två veckor till innan jag får båten på rätt köl igen och öst ur den på all vatten. Så även om det är väldigt jobbigt just nu för mig så går det så sakta åt rätt håll nu.

Jag får väl tacka en av mina bättre vänner för att hen bara satt och tog emot min galla när det brast för mig tidigare i veckan men jag bad om ursäkt dagen efter med men som en bra vän som hen verkligen är så förstod hen mig helt och hållet så jag hade inte något att be om ursäkt för sa hen…… Fan vilka underbara personer jag har runt mig alltså….. <3

I morgon hoppas jag på att kunna lägga en långdragen sak på hyllan och börja fokusera på nästa problem i livet men jag har en plan B också och det är att jag får jobba på att lösa två eller tre problem samtidigt och då blir jag ju en mästare att multitaska 😉

Vi hörs nog på ett eller annat sätt under nästa vecka skulle jag tro