5 februari, 2022

Inga lyckade veckor

Av Håkan JarteliusGod middag!

Jag har på något märkligt sätt lyckas att måla in mig i ett hörn (känslomässigt). Jag vet inte hur jag ska ta mig bort från hörnet än men tro mig jag ska hitta en väg bort från det nymålade, jag ger mig inte så lätt. Däremot ska jag billigt erkänna att jag har gått genom ett par mentalt tuffa veckor och det gjorde inte saken att min access till laget drogs in för mig under samma period på grund av klubbens coronaregler. Jag blev inte precis jätteglad över det men det var bara att rätta sig efter det och hitta andra vägar att gå så att jag inte skulle bli galen av att gå hemma i en trång lägenhet.

Givetvis så fick jag reda på att jag behöver genomgå en sjunde operation av foten så tankarna började att snurra mer och mer i huvudet på mig och i skrivande stund ser det som den blir av i slutet av april, Yelp jag ska ju göra en kryssning i Östersjön i slutet av juli, hmmm jaja blir operationen av i april så är det lugnt men om den blir i maj så är det mera tveksamt. Jag får ta reda på mer information av min läkare och ta ett beslut efter det, för kryssningen ska jag genomföra utan gips punkt slut…..

I dagarna blev det i princip klart att jag kommer att flytta innan årsskiftet, det blir eventuellt innan sommaren också men den nya adressen sitter jag på ett tag till 🙂

Ända sedan min klasskamrat som jag hade bra kontakt med gick tyvärr bort -94 så har jag tänkt att om det finns någon högre makt så kommer hon att hjälpa mig med vissa saker i livet. I veckan så skulle jag få ett besked som jag hoppades på att bli positivt för mig men jag hade vetskapen om att då måste stjärnorna stå rätt på himlen om det skulle gå min väg. Så jag pratade med min klasskamrat att det någon gång du ska visa att du är min skyddsängel så är det nu. Vad tror ni hände? Åt helvete med höge makter, inte en chans att det finns. Jag får sköta det själv igen och det kommer nog att bli suveränt utan någon hjälp från högre makter 🙂

Sedan är det lite till som tynger mig men av olika saker kan jag inte skriva om det här men summan av allt detta så höll jag på att få en panikattack i torsdags men jag lyckades att bromsa den precis innan den blossade upp rejält.

Igår fick jag reda på att jag får tillbaka min accesss till laget igen i morgon…… Yabba yabba doo, och med facit i hand så kan det inte bli lägligare för mig att komma tillbaka till laget. Det är NU laget behöver få allt stöd och energi som dom kan få efter fadäsen i Nybro igår. Jag såg matchen på plats och den insatsen var allt annat än bra, det var om jag ska vara ärlig en av dom sämsta matcherna jag har sett KHK göra. Nu ska vi inte ta något från Nybros insats men vi som är runt laget vet att vi kan betydligt bättre och det kommer att synas på isen redan i morgon, jag lovar!

Jag vill passa på att tacka Kumla HC för att dom tog emot mig med öppna armar i Soft Center Arena och i Jössarinken så jag inte är alldeles ringrostig i morgon och sen blev det bara en rolig bonus att jag fick vara med och vinna mot KRIF en gång till den här säsongen……