17 januari, 2022

Ny vecka och nya möjligheter

Av Håkan Jartelius

God morgon!

Som sagt det är en ny vecka och med den får jag nya möjligheter att göra bort mig på. Jag var millisekunder ifrån att göra bort mig totalt, jag kan ju naturligtvis inte skriva om händelseförloppet för säkerhetens skull med tanke på mig själv. Jag fick dock en impuls eller rättare sagt i detta fall en total blackout i en sekund och just då kändes väldigt rätt men tack gode gud så började min hjärna att fungera normalt sekunden efter och jag hann att avbryta hela förloppet precis i rätt tid. Jag var total vansinnig på mig efteråt att jag ens kunde tänka som jag gjorde och jag blir lika vansinnig nu när jag tänker på situationen nu när jag skriver om det.

I och med att KHK:s matcher blev uppskjutna i förra veckan så passade jag på att ta ledigt från hockeyn hela veckan och tog tag i mitt liv vid sidan om istället. Det blev en massa telefonsamtal och möten under hela veckan istället och nu är jag väldigt nära två väldigt stora förändringar i mitt liv. Dock så behövs det några möten till innan dom kan bli helt klara för att sjösätta och först då kan jag gå ut med dom sakerna här i bloggen.

Dock har min veckans första svordomsramsa redan lämnat min mun så den här veckan kunde ha startat betydligt bättre än van den gjorde…..

På återseende