3 januari, 2022

Vad väntar mig?

Av Håkan Jartelius

God morgon!

Det är en liten jobbig tid för mig, för jag går i väntans tider…. Näää jag ska inte bli pappa och nej det är ingen risk för att det ska komma som en överraskning att jag ska bli pappa heller. Ska den risken ens finnas så måste man haft sex och det har jag inte haft någon gång i livet än. Å andra sidan är jag alldeles för gammal enligt mig själv för att skaffa barn nu, så det blir ingenting med det…..

Nej nu tappade jag tråden igen, var va jag? Jo väntans tider…. Jag väntar på läkarens dom på min högra fot som håller på att reta gallfeber mig totalt, trots hela 5 operationer av foten har jag fortfarande stundtals duktigt med smärta i den. I förra veckan gjorde jag en datortomografi av foten, och jag sa till min läkare som jag för övrigt har fult förtroende för innan datortomografin att hittar du inget fel på bilderna så vill jag att vi diskuterar att ta bort foten helt på allvar, och det lovade han mig. Det är en sak som jag har sagt till mig själv att jag vill göra i 7 år nu men nu när jag fick min läkare på samma spår också, så blev det helt plötsligt verkligt och då börjar man att älta dom tankarna mer och mer. Så om jag är lite ofokuserad i mina tankar i dessa dagar så beror det på.

Så just nu är jag bara glad att jag har hockeyn att fokusera på ibland. Det är skönt att skingra tankarna ibland