26 december, 2021

God fortsättning

Av Håkan Jartelius

God kväll!

Hoppas alla har haft en trevlig julafton och blev nöjda för sina julklappar. Eftersom jag personligen börjar bli lite till åren så gav jag betydligt fler julklappar än vad jag fick och det är inget konstigt med det. Jag har en del bollar i luften som kommer att landa under dom första månaderna av 2022, och dom kommer att landa mjukt så är det mera värdefullt för mig än att få massor av julklappar. Jag hoppas att jag kommer att kunna skriva mer om dom olika bollarna när dom väl börjar ramla ner i min hand men så länge som dom är i luften så vill jag inte nämna något om dom här i bloggen.

Detta var en jul som började lustigt för mig och för KHK med för den delen när Måns Hermansson tackade för sig i klubben direkt efter matchen mot Skövde men mer om det i min krönika på KHK’s hemsida i januari i början på nästa år. Då kommer ni verkligen få följa med bakom kulisserna och få höra om den märkliga stämningen efter matchen i omklädningsrummet.

På självaste julafton så fick jag vetskapen om en annan märklig sak som jag inte ens orkar gå in på närmare här i bloggen i skrivande stund men det stärker bara min känslor att jag måste göra en sak i sommar till någonting väldigt bra innan jag får tacka för mig i det området på ett bra tag.

Idag på självaste annandagen så var det dags för en släkttradition, att samlas i och utanför våran sommarstuga mitt ute i skogen, jag har aldrig sett så många bilar på parkeringen utanför muren och det uppstod lite kaos när första bilen skulle lämna parkeringen. Det slutade med att nästan alla bilar var tvungna att flytta på sig för att en bil skulle få fri lejd, så nästa år får vi tänka ut något smartare än idag om det blir lika många personer nästa år. Vi räknade till att vi var hela 22 personer, jag skulle vilja säga att det är nästan ett rekord på hur många vi har varit där. Det var personer ifrån Blekinge, Småland så det var några personer som kom långväga, så det var roligt att se alla. Dock tog det mig cirka 30 minuter att få kläm på vilka alla var och vilka dom tillhörde 🙂

I slutet av släktträffen så fick jag en ”gest” som typ snabbladdade upp min energi till max och det var välbehövligt vill jag lova er. Det var inte många som la märke till ”gesten” men det var nog lika bra det, men den betydde för mig och det är det viktigaste 🙂 Nu kommer jag att orka med resten av året rent psykiskt och det är mycket glädjande för mig, för på onsdag kommer jag att göra en sak som kommer ta mycket energi av mig rent psykiskt. Jag kommer att berätta om det senare……

Nej nu ska börja jag ladda upp för Ryssland – Sverige i JVM i ishockey