17 december, 2021

KHK räddade min dag igår omedvetet

Av Håkan Jartelius

God morgon!

Igår var det ingen rolig dag i herr Jartelius liv kan jag ju skriva utan att överdriva. Sak efter sak hände under dagens lopp som drog ner mitt humör rejält. Jag kan skriva om några saker och jag kommer att utelämna vissa saker men tro inte att det är några småsaker för det, dom är bara för invecklade att skriva om…..för då skulle det bli för många spaltmeter och det skulle ni aldrig orka läsa….

Jag fick kontakt med en tjej online i förra veckan och vi pratade varje dag och det verkade lovade men så igår ville hon att jag skulle skicka 10 000 kr till henne så att hon skulle kunna överleva julen. Jag sa ju naturligtvis nej det gör jag inte för 10 000 kr är väldigt mycket för mig och jag har inte en susning om vad du är för någon person så det gör jag inte. Då fick jag som svar tillbaka älskar du inte mig? Jag svarade nej inte än men jag kanske gör det i framtiden och förresten vad har mina pengar med kärlek att göra? Hennes svar (eller vem det nu var) blev då hej då och efter det så försvann hon och efter några timmar så blockade jag henne själv…..

Nästa grej jag kommer att skriva om så kanske kan personen i fråga kunna lista ut att det handlar om personen själv men det är för att jag inte kan komma på hur jag ska kunna vinkla texten på ett sätt som är neutralt men ändå så att jag får fram poängen i det hela. Så det är extra viktigt för mig att jag INTE är sur på personen i sig för jag förstår personen helt och hållet för jag skulle ha gjort samma sak om jag hade hamnat i samma situation, men jag är sur på min situation i den här saken….. Det blev en lång förklarning till nästa sak men jag känner mig tvungen till det så det absolut inte blir några missförstånd här…..

Det var meningen att jag skulle få träffa den personen som jag använder mig av som ett litet litet personligt skyddsnät i mitt liv i nästa vecka men nu har omständigheterna förändrats så nu ser det ut som att personen i fråga inte kan dyka som planerat av helt förklarliga skäl utan att vi får skjuta på det lite i framtiden. Det kan vara bra för mig också för då får jag lära mig att stålsätta mig ännu mer.

Sedan så skäms jag inte att jag har skriver ut här i bloggen att jag har ett skyddsnät i mitt liv i form av en person utanför min familj. Det mår jag bara bra av, och självklart är min familj ett skyddsnät i mitt liv också.

Foto: Leif Hellerin och jag har fått tillstånd av Karlskrona HK att använda bilden

Likt en räddande ängel så lägger Karlskrona HK ut en bild på sociala medier igår där jag grattar våran målvakt ute på isen efter en vinst. Jag visste inte ens om att det fastnade på bild. Jag är dock glad att bilden togs i precis rätt stund också för den visar hur mycket energi hockeyn ger mig och bilden visar på samma gång att spelarna uppskattar min närvaro. Nu är det visserligen bara en spelare med på bilden men ni fattar vad jag menar, den bilden kommer jag att leva på länge…..

Tack klubben i mitt hjärta för värmen ni ger mig!