13 december, 2021

Luciadagen är kommen

Av Håkan Jartelius

God morgon!

Inte blev jag väckt någon trevlig och mysig tjej på luciadagen i år heller. Va är det inte därför vi har uppfunnit den här dagen? 🙂 Nej men skämt åsido varför firar vi Lucia egentligen som Johan Glans pratar om i en av sina shower? Jag har inte kommit på det än…..

När jag läser kommentarerna om mitt blogginlägg igår på sociala medier så märker jag att det tydligen var känsligt att skriva att matchen igår inte var den bästa som har ägt rum i arenan. Det var min egen åsikt och den står jag fast vid, det är väl dock bra att många andra tyckte att matchen var underhållande eller hur? Dock ökar ju chanserna att publiksiffran ökar på nästa hemmamatch för hockey ska ju vara en underhållande sport. Personligen så har jag sett betydligt bättre matcher i våran arena men huvudsaken är att det blev 3 poäng till oss, sedan får spelet ser ut hur som helst…..