12 december, 2021

Inte arenans bästa match precis

Av Håkan Jartelius

God kväll!

I eftermiddags kom Kalmar HC på besök till NKT Arena och det var nog många som på läktaren som hade väntat sig en bra match mellan två topptippade lag i Allettan men så blev inte fallet. Det blev mest hafsig match med mycket Hawaii hockey, hemmalaget kom inte upp i den nivån i kväll som laget vill spela matcherna i. Dock så räckte det till en vinst i eftermiddags och det är det som är huvudsaken till slut, tabellen visar inte hur man vinner matcherna, den visar bara att man har vunnit dom…….

I och med vinsten i kväll så visade det sig att jag redan nu så här tidigt på säsongen att jag har vunnit kusinkampen för den här säsongen, för nu leder jag med 4-1 och det spelar ingen roll om Kalmar vinner dom resterande matcherna för det är omöjligt för kusinen att komma i fatt….. Skönt nu kan jag slappna av i den fighten i alla fall men jag hoppas ju naturligtvis att vi vinner dom matcherna som är kvar också……..

Egentligen vill jag skriva mycket mer i det här inlägget men jag orkar ta mig tusan inte att tänka mer i kväll, jag är slut som artist, så nu ska jag bara vänta in att det blir måndag så att jag kan boka min tredje covid vaccin spruta. Jag är redan tillräckligt akterseglad av vissa personer i att ta den tredje sprutan! Jag fattar dock inte hur det gick till bara men nu när jag tänker efter så är det ju klart som korvspad att vården låter dom klena personerna ta den sprutan först innan jag får möjligheten till att ta den* hahaha

Over and out


*Nu pratar jag inte om pensionärer eller vårdpersonal