10 december, 2021

Gameday

Av Håkan Jartelius

God morgon!

I kväll är det dags för vår andra match i Allettan södra och det är Vimmerby som bjuder in oss till match. Vi har två segrar över dom den här säsongen och dom tog vi i grundserien, en seger var visserligen vid skrivbordet men ändå. Vi var det första bortalaget som vann där uppe i skogen under grundserien. Jag vet läget i truppen men jag vet inte om jag har mandat att skriva ut läget i truppen här i bloggen, jag hänvisar er till www.khk.se i den saken. Däremot kan jag avslöja att jag inte kommer att vara på plats uppe i Vimmerby i kväll men jag är säker på att dom klarar sig lika bra utan mig men om inget konstigt inträffar tills på söndag så är jag ”med” i truppen igen……

Jag är inne i en märklig period igen, jag har upplevt många lustiga saker under veckan som har gått som jag har fått ta tag i och det kommer ta ett tag innan jag har fått kläm på allt men jag är van vid det här laget så även om jag inte har kontroll på några saker just nu så har jag kontroll på det övergripande i mitt liv.

Under matchen mot Väsby i lördags så fick jag beröm av klubbchefen för mina månadskrönikor på www.khk.se och det gav mig en push i rätt riktning, det tar jag som ett kvitto att jag bidrar med något viktigt till klubben. Jag är bara glad att jag kan bidra med något till klubben som ger mig så mycket energi när jag har mina svackor i livet och tyvärr så kommer dom oftare och oftare ju äldre jag blir. Svackorna beror mycket på att jag är dömd att jag sitta i rullstol i hela mitt liv och ja absolut det är en sak som jag måste lära mig att handskas med men det är tufft samtidigt. Dock så har jag lärt mig att uppskatta dom personerna som jag har som skyddsnät i livet betydligt mer nu på senare dagar, jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort er. Jag tänker inte skriva ut dom personerna här utan jag tror mycket väl att dom personerna redan vet att dom har en stor del i mitt liv…. Tack det är ni som gör så att jag orkar kämpa som jag gör varje dag! <3