2 december, 2021

Det är några pusselbitar som bråkar

Av Håkan Jartelius

God morgon!

Nu har vi gått in adventmånaden för 2021, det är väl tusan vad tiden gaur 🙂 Kollar jag på året som har gått så har jag gått framåt psykiskt flera steg. Jag mår ofta psykiskt bra om jag inte tillåter mina två hjärnceller att ta över verksamheten i hjärnan för då blir det absolut inte bra. Jag har även fått en starkare relation med min kusin som bor i fiendeland nu i dessa hockeytider men intresset för hockey hos kusinen är nästan noll, men att ge mig glirningar då och då går alldeles utmärkt 🙂 Men som sagt har jag gett mig in i leken så får jag leken tåla. Jag har även fått en stabil assistentgrupp som jobbar som dom ska göra, det är klart att det finns några finjusteringar att göra men det finns finjusteringar överallt att göra, även hos mig 🙂

Just nu är det mycket tankeverksamhet hos mig och en stor orsak av att tankeverksamheten har börjat att snurra igång kan jag nu avslöja i bloggen men detaljerna blir inte offentliga än i alla fall. Jag var på ortopeden i slutet av november och man kan väl säga så här, beskeden som jag fick var väl inte riktigt som jag hade hoppats på precis. Det tar nog ett bra tag innan jag kan smälta det men men nu är det den verkligheten jag får leva i så det är bara att räta in sig i den och ta ett steg i taget. Jag kan inte göra så mycket mer än så, och kollar jag till det stora hela så är det inga livsavgörande besked som jag har fått heller så det är bara börja andas så kommer det att bli bra.

Kollar man på det hockeymässiga så efter Mörrumsmatchen så tappade jag fokusen på hockeyn nästan helt och det är absolut inte likt mig, måste hitta rätt fokus igen tills på lördag men på något sätt ska jag lyckas med det med. Jag har visserligen varit på plats på matcherna och gjort det ska jag göra men tankarna har flugit i väg ganska ofta innan jag har kommit på mig själv och hittat rätt tankar igen. Det ska bli bättring på den fronten, det lovar jag.

Jag hoppas på att få ordning på alla pusselbitar som just nu är lite svävande i luften, jag hoppas på att få några bra besked på bollar som jag har i luften och jag får kanske ha samtal med några personer så att pusselbitarna inte längre svävar i luften men jag ska ta en sak i taget……