15 november, 2021

Femte raka

Av Håkan Jartelius

God morgon!

I går var det Vimmerbys tur att få känna på ”nya” KHK i sin hemmahall och även dom kammade noll mot ekoxarna. Efter matchen mot Kalmar HC så agerade klubbledningen och plockade in Fredrik Frisell i ledarstaben och efter det så har bitarna börjat falla på plats för laget, men om det är Frisells energi eller effekterna av det lagmötet när laget stängde in i sig i omklädningsrummet utan ledare som har fått fart på tåget, det kan jag inte avgöra. Det är i alla fall en lättnad att se att spelet nu klaffar för killarna för vi har ett lag som kan vara med och kandidera om den allsvenska platsen till våren.

Jag hade inte tänkt att åka till Vimmerby igår men efter påtryckningar av killarna i laget och att en privat sponsor gick in och betalde bensinen åt mig så fick jag omvärdera mitt beslut och planera om min helg. Det var dock ett lätt beslut för mig att åka till Vimmerby för det är ett härligt gäng killar och jag känner verkligen att jag är en del av gänget. I och med vinsten igår blev det också klart att vi är klara för Allettan som börjar den 5 december. Vinsten betydde också att det blir 3 nya ronder i kusinkampen för mig, och det blir intressant för mig att se om jag kan locka ner kusinen till NKT Arena i Allettan men oddsen för det är ganska höga redan nu 🙂

Förra veckan var ganska mentalt jobbig för mig där jag bland annat tog ett verkligen tufft beslut, det är ett beslut som jag egentligen inte ville ta men om man kollar till helheten så kan det bli riktigt bra i slutändan. Jag får helt enkelt byta inriktning i mina tankebanor bara….