11 november, 2021

Tur att jag lyssnade på magkänslan

Av Håkan Jartelius

God natt på er!

Jaha mina följare här på bloggen, det var så nära att jag inte var på plats i Jössarinken i kväll. Varför undrar ni nu och det hade jag med frågat mig själv om jag inte var jag….. Jo när jag åkte hem från matchvärmningen i förmiddags så jag kände jag att jag började få små panikkänslor inom mig och när jag kom hem så svepte in mig i mitt täcke för att få känslan att någon höll om mig för att lura hjärnan och på sätt bli av med dom känslorna men det hjälpte inte utan känslorna låg kvar och skvalpade inom mig. Jag hann till och med att ställa in mig mentalt på att vara hemma och streama matchen för att må bättre på fredag så att jag kunde se derbyt nummer 2 på plats. Men så vid 15.15 tiden så tog jag mig rejält i kragen och skällde ut mig själv inombords och sa att nu —– skärper du till dig själv och på något magiskt sätt så lyckades jag vända skutan på rätt håll igen så vid 15:30 så satt jag i bilen och var på väg till våran arenan och till samlingen. Jag vet varför jag fick panikkänslor och ni ska inte vara oroliga för mig heller, jag har det under kontroll men jag tänker inte gå in på här varför jag har det, det är för personligt. Jag handskas med det problemet utanför bloggens ramar och bakom lykta dörrar.

Själva matchen var en ren kamp i 60 minuter och man kunde inte veta vem skulle vinna kampen förrän hesa Fredrik ljöd för sista gången och då kände jag bara ren glädje och lättnad. Denna 5-4 vinst mot Mörrum ger laget lite andrum och kassören i KHK lite extra klirr i kassan på fredag då vi tar emot KRIF för när vi vann kvällens derby så är jag säker att det kommer 500-600 extra på fredag, kan vi spränga 3 000 vallen mån tro då? Jag lär inte somna snabbt i natt när jag lägger mig men jag vet att jag kommer att ligger där i sängen med ett stort leende på läpparna i alla fall så det gör inte mig något att jag får ligga vaken i ett par timmar…… I morgon får vi stänga denna matchen och ladda om till nästa derby, då gäller det att vi har nollställt våra hjärnor och är ödmjuka inför nästa uppgift för annars är inte denna derbyvinst värd ett skvatt……

som denna rubrik lyder, jag är glad över att jag fick en känsla att jag var tvungen att se matchen live för då försvann mina personliga problem för ett tag!

Tack laget och ledarstaben