5 november, 2021

Magisk afton i arenan i kväll!!!

Av Håkan JarteliusGod morgon!

I kväll är kvällen då allting började att klaffa och allt började med en turlig studspuck någonstans där ute på isen och det slutade med att målvakten i Nybro blev helt grundlurad och efter det så var det aldrig något snack om vem som skulle vinna matchen och när du läser om det i din mobil hemma i soffan efter matchen och tänker va f-n varför va jag inte på plats i arenan och såg detta? Ja tänk om det var i kväll den magiska vandringen mot Hockeyallsvenskan på allvar tog fart och du var inte på plats i arenan….. Hur mycket kommer du inte att ångra dig då? Det finns bara ett sätt för dig att inte få ångest efter matchen och att du kommer till arenan och ge laget ditt stöd.

Dessutom måste vi sluta upp och visa att vi är enade och att det verkligen är vi som är KHK i dessa lustiga hockeytider. Vi har rest oss förr från spilorna och blivit starka som tusen eller hur? Jag är helt övertygad att vi kommer att få tillbaka den vi mot resten känslan igen men då måste vi hjälpas åt….

Så kom till arenan och bär fram spelarna och gör matchen till en magisk kväll som vi sent ska glömma, tänk om det nästan kan bli lika magiskt stämning i arenan som den kvällen vi gick upp i SHL!

Nu kör vi!!