4 november, 2021

Förlust i den nya arenan

Av Håkan Jartelius

God morgon!

Först och främst vill jag gratulera Kalmar som stad till en ny och fräsch multiarena och givetvis även gratulera Kalmar HC till en ny hemmaborg, det är ni värda. Igår kom jag faktiskt fram till arenan före laget och när jag kom in i arenan och började att utforska vad jag skulle ta vägen, så efter bara någon minut så kom KHC:s ordförande fram till mig och guidade mig rätt. Hon var till och med lite skämtsam för hon sa att ni rånade oss på 3 poäng nere i Karlskrona och jag kunde inte göra annat än att hålla med henne. Efter det så gick jag och mötte upp laget och i katakomberna så insåg jag att jag behövde ändra om min egen matchplan för jag fick inte sitta nere vid sargen även om jag själv tyckte att jag hade hittat en perfekt plats vid sargen, men det var bara att göra som KHC ville. Jag ville ju inte förstöra den fina lilla relationen som jag fick med KHC på en gång. Så jag fick gå och leta upp Eric och säga den nya matchplanen och när matchen väl började så fick jag gå upp till läktaren men just igår så gjorde det inte så mycket för jag skulle få sällskap av Linda (kusin till mig) och med facit i hand så var det den enda underhållningen jag fick igår för matchen ur vår synvinkel var allt annat än bra så jag tackar dig ödmjukast för att du lyste upp min tillvaro i Hatstore Arena lite i alla fall, Linda.


Jag kan skriva hur mycket som helst om själva matchbilden igår men det tänker jag inte göra av två anledningar, dels är jag fortfarande grymt besviken på inställningen och dels behöver jag inte strö ännu mer salt i såren i truppen. Jag misstänker nämligen att det stora saltkaret är redan framme på sociala medier. Dock så begriper att klubben behöver göra någon/några förändringar men vad det är tänker jag inte spekulera i här, det ligger på Micke Sundlövs skrivbord och ingen annanstans.

Jag hade hoppats på att matchen skulle ge mig lite positiva impulser i livet för jag har åkt på en del personliga käftsmällar tidigare i veckan, en käftsmäll går nog att vända på till det positiva igen eller rättare sagt jag vet att den kommer att gå vända på till den ljusa sidan igen. Det behövs bara lite mer arbete från skrivbordet från min sida så blir det kanon. Den andra käftsmällen tog där den tog men så här i efterhand så blev det en riktig bra lärdom i livet för mig och även att den sved till ordentligt när den kom så är jag glad att den kom nu och inte senare. Nu ska jag bara se till att minimera skadorna som uppstod i ringarna på vattnet av käftsmällen så att säga…..

Vi ses i arenan