28 oktober, 2021

Käftsmäll och bottennapp

Av Håkan Jartelius

God morgon!

När inte kroppen är 100 och man vaknar väldigt tidigt så är det bara att gå upp, och då är det bra för mig att jag har förståelse bland mina assistenter.

Min kropp beter sig väldigt märkligt just nu, kroppen gnäller mindre när jag sitter ån när jag ligger, där har ni anledningen till att jag är uppe långt från tuppen denna torsdagsmorgonen

Angående min kryptiska Facebook status tidigare i veckan så kan jag ge förklaringen till den här på bloggen men sedan vill jag inte prata mer om det.

Har haft en chatt konversation med en tjej på tinder och hon frågade mig om mig om telefonnummer och sedan har jag inte hört något från henne och till råga på allt så har hon raderat konversationen så jag kan inte kontakta henne igen….

Det är inte första gången det händer att konversationen bara dör ut när man tror att man har någonting på gång

Så nu är det verkligen dags att lägga kärleken på hyllan och bara satsa mer på att stärka sina vänskapsband istället för att skydda mig själv. Jag är så tacksam för att jag har några väldigt bra vänner just nu och det viktigaste är att vi vet var vi har varandra och sedan får jag inte lägga någon större energi på vad omgivningen säger

Ja vad ska man säga om bottennappet i Halmstad igår? Det låter verkligen som en klyscha men det är sånt som händer ibland och jag vet att det inte kommer att hända igen. Jag pratade med en spelare efter matchen igår och han hälsar till alla fans där ute att dom kommer att få rätsida på spelet igen och att dom behöver ha erat magiska stöd på läktaren nästa fredag mot Nybro…..