17 oktober, 2021

You drive me crazy

Av Håkan Jartelius

God kväll

Jahopp pajasgrejen bara rullar vidare i och med att Vimmerby inte kom till NKT Arena i eftermiddags, man kan ju undra i vilken sagovärld Ishockeyförbundet lever i? Vad är det som ska ta så lång tid innan dom tar ett beslut i denna tvist, det finns bara två vägar i denna soppan att gå. Antigen ge Boden och KHK rätt och dom här lagen vinner sina hemmamatcher som har blivit inställda på WO (5-0) och att bortalagen blir betalningsskyldiga för förlorade intäkter, sedan så räcker det med bestraffningar tycker jag. Eller så ger man Hockeyettan och ATG rätt och då måste KHK och Boden skriva på TV-avtalet och sedan hitta nya datum som dom inställda matcherna ska spelas på. Svårare än så ska det inte vara, oavsett vilket så måste beslutet komma senast på tisdag så att vi kan återuppta folkfesten i våra arenor igen tycker jag. Skulle beslutet dra ut på tiden riskerar Svensk ishockey förblöda och dö ut, det är en mer allvarlig situation än vad förbundet tror……..

Eftersom att matchen blev inställd idag och som jag skrev tidigare i veckan så funderar jag på att byta sport så igår så gav jag bowlingen ett nytt försök med lagkaptenen i KHK och en assistent till men det skulle jag inte ha gjort, jag blev om mer ännu vansinnigare på mitt eget spel än vad jag var när jag spelade med laget och Black Bugs, jag var ännu sämre igår än då och det gjorde inte saken bättre att jag gick in med inställningen att jag skulle slå Frida. Hon sopade nämligen banan med mig och jag är en dålig förlorare i vanliga fall så kan ni kan bara ana hur det kokade inom mig, det va tur för mig och min omgivning att det var kallt utanför hallen så jag hann att kyla ned mig lite när jag gick till bilen. Dock såg jag väldigt snabbt att jag skulle förlora mot Frida för hon var riktigt bra så det va bara att försöka ställa om sig i huvudet men det gick ju sådär för jag hatar att förlora och när man fick höra gliringar på skoj och med glimten i ögon så blev jag inte gladare precis men som sagt, har man gett sig in i leken så får man leken tåla. Nu förstår man ännu mer hur hockeyspelare känner sig efter en förlust……. Efter en timme efter matchen så hade jag hittat lugnet igen och det var bra det för man kan inte deppa över en förlust hur länge som helst heller, och speciellt inte när Frida är en glädjespridare i livet för mig. Sedan att jag var sämre än lagkaptenen i KHK (Micke) kan jag ta alla dagar i veckan, för det är viktigt att han har bra självförtroende där ute på isen. Man kan nästan säga att jag offrade mig själv i bowlingen för KHK 🙂