15 oktober, 2021

Fredagsfest

Av Håkan Jartelius

God eftermiddag

Jag blir så trött på allt möjligt just nu, jag funderar på att ge upp min karriär inom hockeyn och sätta mig och kolla på när målarfärg torka. Jag såg fram emot den här säsongen väldigt mycket för att jag har blivit mera delaktig i laget i dag och eftersom jag är det så har försökt att minimera antalet assistenter som ska jobba med mig när jag är runt laget av flera naturliga skäl som jag inte behöver gå in på här i bloggen.

Jag satt nog i 2 helkvällar för att vrida och vända på schemat för mina assistenter för grundserien så att det skulle gå ihop sig för mig personligen och för att mina icke hockeyassistenter inte skulle förlora allt för många arbetstimmar, jag kan tillägga att jag fick ta in hjälp dom här kvällarna bara för att få ihop allt.

Så kommer den här idiotiska pajasgrejen rakt i ansiktet på KHK och indirekt på mig. Det är inte bara för mig att gå tillbaka till grundschemat i en hast för nu är det det liggande schemat som gäller….

Allt detta för att ett förbund bara sitter och rullar tummarna, jag struntar blankt i vem det är som gör fel, jag vill bara ha klarhet i vad det är som gäller så att sagofigurerna vågar komma till Karlskrona på söndag

Jag hoppas att vi får ett underbart stöd på läktaren ikväll nere i Kallinge, men snälla tänk på att hålla en bra nivå på läktaren och inga dumma ramsor mot Kallinge och Mörrum . KHK som klubb har gått ut med att man inte ha något emot Kallinge och Mörrum eller någon annan klubb. Så gör kvällens derby till en trevlig fredags match är ni snälla.

Själv behöver jag lugna ner mig så att jag håller mina match nerver i styr så jag undrar var fan är Jessica Almenäs när man behöver henne som mest? 😀😀😀