14 september, 2021

Allvaret kommer närmare

Av Håkan Jartelius

God förmiddag!

Här kommer en liten uppdatering om lite allt möjligt. Vi börjar med följetongen med högerfoten, jag har nu tagit kontakt med ortopeden så nu väntar jag på en kallelse därifrån. Det är absolut inget jag ser fram emot att få i min brevlåda men det ska bli skönt att få reda på vad smärtan beror på, kanske är det en simpel överbelastning som jag hoppas på eller kanske så har skruvstädet i foten lossnat, vilket jag inte hoppas på.

KHK har börjat försäsongen på ett bra sätt tycker jag och man har bara en träningsmatch hemma kvar innan allvaret börjar, och den är i morgon kväll så passa på att åka till arenan vid 19-tiden och se den nya truppen spela ihop sig. Har du inte köpt ett säsongskort än så kan du bege ut till arenan redan i kväll vid 18-tiden och säkra en en stol för hela säsongen så du är redo den 6 oktober när NKT Arena får tillåtelse att slå upp sina dörrar på vid gavel igen.

Jag har inte mått bra mentalt nu under sommaren och sensommaren men jag har jobbat med det under hela tiden. Det är väldigt jobbigt att ta tag i alla bekymmer och problem själv som livet ger mig eftersom jag inte har haft någon tur alls på kärleksfronten i livet. På senare tid har jag lyckats att ändrat kurs i livet, jag styr inte längre mitt fartyg mot kärlekens ö istället siktar jag på att bygga starka vänskapsband med personer som betyder mycket för mig och jag har lyckats väldigt bra med det för det är några band som har stärkts väldigt mycket och det ger mig energi så att jag orkar med mig själv nu i mina tuffa tider

So long