12 september, 2021

Jaha ska det börjas nu igen?

Av Håkan Jartelius

God kväll

Men jag har redan lust att skriva over and out egentligen för jag är ganska så less just nu.

För en dryg vecka sedan så började det att göra ont i den fot som jag har gjort 5 operationer i eller hur man säger, men det gick över ganska så omgående så det var inte något som jag ödslade många sekunder för att tänka på varför det gjorde ont. Dagarna gick och jag började ana ett mönster i smärtan för det gjorde ont när jag gjorde en viss rörelse med foten och det tog längre och längre tid innan smärtan gick över också. Men efter några svordomar så tänkte jag inte på det längre. Men sedan i fredags så kan jag inte ha foten på fotplattan ens utan att det gör svinont i foten. Jag är ju ganska så envis av mig så jag ska ge foten någon dag till att bli bättre på innan jag kontaktar sjukvården, det kan också bero på att jag är så livrädd över att få höra domen på foten, för jag orkar verkligen inte att gå igenom en ytterligare ny operation.

Nej nu ska jag fortsätta med att svära och tycka synd om mig själv, men vi hörs i veckan

Over and out