4 september, 2021

Vinst nr 1 och annat smått och gott

Av Håkan Jartelius

God lördag på er

Jaha då är första vinsten för KHK för säsongen inne på kontot. Den kom emot Mörrum och skrevs till 2-0, det var en match som KHK förde i 50 minuter tycker jag. Jag struntar blankt i slutresultatet, det som glädjer mig att vi fick se en helt magiskt bra attityd i båset och ute på isen. Spelarna peppade verkligen varandra och täckte skott och stod upp för varandra och det var lite extra roligt att Järvinen fick hålla nollan i sin första match i khk-dressen. Jag vet dock att Mörrum kommer att vara bättre i nästa match vi möter dom för att dom saknade 5 nyckelspelare igår och det märktes nästan på dom övriga spelarna i laget

Inför nästa nedsläpp så ska (vi) åka ner till Skåne och Kristianstad och mäta oss med ett allsvenskt motstånd,det ska bli kul att se hur det går då. Det kommer dock att kännas lite konstigt att ha Grahn i motståndarna men sådan är hockeyvärlden i dag och under matchen så kommer jag inte att tänka på det

Alltså det här tv-programmet hemliga beundrare, jag har inte bestämt mig än om deltagarna är väldigt modiga eller om dom saknar en eller flera skruvar… Jag själv skulle ju aldrig utsätta mig för att berätta för den tjej som jag tycker om inför hela svenska folket att jag tycker om henne. Nej det är ett samtal mellan 4 ögon i alla fall första gången enligt mig i alla fall

Ha nu en riktigt trevlig helg