26 augusti, 2021

Första matchen avklarad

Av Håkan Jartelius


God förmiddag

Jaha då var säsongens första match spelad och för motståndet stod KRIF för och gästerna från väster vann helt rättvist med 5-3. Min snabba snabbanalys av matchen är att vi hängde med bra i spelet 5 mot 5 men i powerplay och boxplay var KRIF bättre än ”oss” men det finns en logisk förklaring till det hoppas jag. Laget har inte hunnit att träna på det än men det är inte något konstigt med det, Eric och kompani har inte kommit till den fasen på försäsongen än. Sedan att våra spelare tappade fokus i tredje perioden kan man inte skylla på träningsfasen men det är därför man har träningsmatcher till att rätta till alla småfel i spelet och till att hitta rätt kemi i dom olika femmorna.

Det tog inte ens en match innan jag blev uppmärksammad på jumbotronen i arenan men då var det bra att publiken fick se min snyggaste sida 😀

Nästa match är den 3e september hemma mot Mörrum, välkomna då!