22 augusti, 2021

Livets alla prövningar

Av Håkan Jartelius


God morgon på er men när jag har skrivit detta inlägg klart så är det väl förmiddag eller tidig eftermiddag 🤣

Mitt liv just nu kan nog beskrivas bäst som en berg och dalbana, framför mig så är det typ en sexvägs korsning, ja jag vet att det inte finns någon sådan korsning i verkligheten men om ni kan tänka er hur en sådan skulle kunna se ut så kan ni tänka er hur förvirrad jag känner mig just nu. Det kommer inte att spela någon roll vilken väg jag bestämmer mig för att ta för på varje väg ligger det några tuffa beslut som jag måste ta

Antingen så drabbar besluten mig själv eller någon annan för att jag ska få en så bra tillvaro som möjligt i livet. Ska jag ta på mig hjälterollen och offra något och göra dom flesta andra nöjda ? Samtidigt som jag själv kan leva vidare nästan som vanligt men i slutändan så vet jag att komma att vantrivas med mig själv. Eller ska jag tänka lite mer på mig själv och och då genom att offra någon annan och då kommer jag att må bättre i slutändan? Jag är så tacksam för att jag har några bollplank i min omgivning att bolla saker med, ni är guld värda

Tänk att en liten ljusglimt i livet just nu är att råka gå in en stor kohage och sedan ser man att andra änden av hage är elstängslad och det enda sättet att komma ut ur hagen är att gå tillbaka samma håll genom buskar och snår och den vägen var ungefär 1 km lång, detta hände mig under gårdagen…

Nä tack gode gud för att första nedsläpp för säsongen är nu på onsdag….