14 juli, 2021

Aspö och jag behöver hjälp

Av Håkan Jartelius

God kväll!

Det har gått en tid sedan jag skrev i bloggen och det beror på att det inte händer så mycket i mitt liv som jag kan skriva om här i bloggen och dels har jag har varit i väg på en specialkryssning till Visby och det är som ni vet, det som händer på havet stannar på havet. *ler* Jag kan dock avslöja att jag skaffade mig en eventuell hållhake på en person under dessa dagar, annars är min kommentar om ni frågar mig om kryssningen ”vilken kryssning menar du? den till Aspö menar du? jag har inte varit på Aspö på flera år”

Det var dock väldigt skönt att komma ut på havet igen, det var visserligen för kort tid jag fick vara hemifrån. Det är därför väldigt skönt att jag har vetskapen om att nästa helg är det dags att kasta loss igen, det ska bli sååå roligt och skönt att få sätta sig på en båt igen. Dessutom är det en båt som jag känner mig bekväm med och på den kryssningen till Aspö, Hasslö och Senoren kommer jag att ha med mig trevliga personer, mer än så kan jag inte avslöja om jag inte tysta er för gott. Jag är dock inte James Bond med licens för att döda så tyvärr kan jag inte avslöja mer för då blir jag av med min licens.

Just nu håller jag på att göra ett experiment på det personliga planet och det ska bli intressant och se hur det kommer att utvecklas, jag är fullt medveten om att jag behöver dra igång min försvarsmekanik på full maskin, om jag behöver göra det så vet jag att jag har en reservplan så jag överlever nog det med.

Till alla hockeyintresserade, Karlskrona HK vill att jag ska lämna in en ny krönika i månadsskiftet juli augusti, men eftersom att det är stiltje i klubben innan augusti så behöver jag ha eran hjälp med vad ni tycker att jag ska skriva om, skicka mig gärna meddelande på Messenger eller sms.

Nu ska jag återgå till min lilla skottramp som jag har gjort upp på baksidan av lägenhetshuset så jag är beredd om jag skulle få ett anbud i höst,

ha nu en trevlig sommar så hörs vi igen när vi hörs

Puss och kram