5 juli, 2021

Värdegrunder och fortsättning

Av Håkan Jartelius

God natt!

Den här våren och sommaren har fått mig att börja och tänka lite i andra banor och jag har fått ett annat perspektiv på livet, Man värdesätter saker annorlunda när man blir äldre. Det har uppstått en del situationer i mitt liv dom senaste månaderna som har fått mig att se på mitt liv med andra ögon, nu låter det som jag upprepar mig gång på gång i det här inlägget och skulle jag läsa raderna jag har skrivit på nytt så skulle jag nog hålla med om det, men vet ni, jag struntar fullständigt i om jag har gjort det just nu. Jag måste bara få skriva av mig lite i kväll…..

Jag har märkt också att jag har glidit ifrån vissa personer eller om det är tvärtom, men jag har också kommit visa personer mycket närmare och det är jag himla glad över. Hade det varit för några år sedan så hade jag grämt mig mycket över dom personerna som jag håller på att tappa kontakten med men nu tänker jag bara so what? Nu värdesätter jag istället dom relationsbanden som jag eller den andra personen som håller i den andra änden av bandet har lyckats att knyta bandet ännu hårdare. Jag tänker inte sitta här och skriva vilka personer som jag har kommit närmare för att undvika den svenska avundsjukan, utan jag är nästan säker på att dom personerna vet vilka dom är redan.

Nu har jag sett två program på olika streamningsplattformar under två kvällar i rad som handlar om att man måste vara mån om det man har runt sig i livet och det är därifrån idén till det här inlägget föddes. Jag värdesätter min situation just nu väldigt högt nu och det kan jag tacka vissa personer för!

Under tiden som jag har skrivit dom här raderna så har jag försökt att komma på något hockey relaterat också så att jag ska få flera klick, men det enda jag kan komma på är om Alexander Bergström väljer att fortsätta sin karriär i Tyskland den här säsongen så är jag övertygad om att han kommer att dra på sig KHK tröjan igen innan han ställer sin klubba i klubbstället för allra sista gången….

Over and out